Перші подробиці про Hyundai Nexo 2026 з принципово новою силовою установкою

Перші подробиці про Hyundai Nexo 2026 з принципово новою силовою установкою

22 січня 2024
0

Ресурс Carscoops опублікував подробиці про новий кросовер Hyundai - модель Nexo нового покоління з'явиться лише у 2026 році та запропонує зовсім нову водневу силову установку.

Hyundai пригальмувала з розробкою нового Nexo через сумніви в його комерційних перспективах, а також з технологічними проблемами. Тому автомобіль, що спочатку планувався в 2025 році, вийде на рік пізніше.

Ринкові перспективи навряд чи стали (і стануть) значно кращими, враховуючи не розвинену заправну інфраструктуру, натомість у плані технологій ситуація покращилася: партнерство Hyundai з фірмою WL Gore & Associates дало свої плоди у вигляді нових передових мембран з полімерним електролітом (PEM). Це дозволить покращити силову установку автомобіля.

Так, якщо нинішній варіант передбачає наявність трьох однакових баків для водню об'ємом 52,2 л кожен, то в новій версії цей об'єм збільшать, оскільки йдеться про пробіг 800 км на одній зарядці замість 611 км у Nexo.

Що стосується дизайну, то Nexo нового покоління буде схожий на електричний Hyundai Tucson, а світлодіодна смуга і в цілому світлотехніка ріднить його з новою Sonata і мінівеном Staria.

Джерело: iXBT.com

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація