Перші шпигунські фото нового Lincoln Navigator

Перші шпигунські фото нового Lincoln Navigator

23 червня 2023
2

Нові шпигунські фото показують, що Lincoln Navigator отримає серйозний редизайн. Повнорозмірний розкішний позашляховик одягнений у камуфляжну плівку, що приховує більшу частину його коробчатого кузова. Біле покривало приховує частину оновленого обличчя позашляховика, але все ж таки кілька стильових натяків вказують на те, що на дизайн нового Navigator може вплинути Nautilus 2024 модельного року.

Navigator має абсолютно нове обличчя з оновленою решіткою радіатора, новим переднім бампером та переробленими фарами. Важко виокремити якісь конкретні деталі дизайну, і будь-який потенційний вплив нового Nautilus важко знайти у передній частині салону. Хороших фотографій інтер'єру немає, але, схоже, в ньому поки що немає 48,0-дюймового дисплея, що займає всю панель приладів Nautilus. Це все може змінитися протягом циклу розробки.

Однак стилістичні відбитки кросовера набагато помітніші в задній частині Navigator. Крізь камуфляж проглядаються лише зовнішні краї задніх ліхтарів, але за формою вони такі ж, як у Nautilus, разом із похилими дверцятми багажника, які, схоже, стали вищими. Задній спойлер на даху виглядає більш вираженим, а ззаду стирчить жахлива вихлопна труба, що може свідчити про те, що Lincoln планує оновити силову установку. Однак, ще занадто рано говорити про те, що це може бути.

Нинішній Navigator оснащений 3,5-літровим V6 з подвійним турбонаддувом, який видає 440 кінських сил і 691 Нм крутного моменту. Він працює в парі з 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Лінкольн може відновити втрачені в оновленні 2022 року 10 к.с., можливо, повернувши потужність до початкових 450 к.с. Це може підвищити показники паливної економічності моделі.

Lincoln ще не розкрив свою стратегію розвитку електромобілів. Він представив кілька концептів, які натякають на електрифіковане майбутнє бренду, але ще так і не показав жодного серійного електромобіля. Здається неминучим, що Lincoln врешті-решт електрифікує Navigator, але на поміченому позашляховику відсутні будь-які видимі отвори, які можна було б використати для зарядного порту.

Втім, Lincoln може працювати над таким Navigator, оскільки головний конкурент моделі, Cadillac Escalade, стане електричним вже цього року. Нещодавно Cadillac «дражнив» тизерами Escalade IQ, але надав мало деталей. Ймовірно, він буде використовувати платформу Ultium від General Motors, яка лежить в основі останніх електромобілів автовиробника.

Хоча дебют Escalade IQ пророкують наприкінці цього року, це ще не означає, що Cadillac почне його виробництво найближчим часом, тож Lincoln може не поспішати. Час між презентацією автовиробником нового електромобіля та початком виробництва є досить тривалим.

У 2018 році компанія Lincoln випустила Navigator четвертого покоління, продажі якого перевищили 17 000. Однак починаючи з 2020-го по 2022 рік вони поступово падають до 13 206 одиниць. При цьому Cadillac продав майже вдвічі більше Escalade у 2022 році, хоча і в нього продажі впали на 40% порівняно з 2021 роком.

Ще не відомо коли Lincoln планує представити новий Navigator. Позашляховик отримує оновлення прямо в середині циклу, нубуваючи новий дизайн спереду і ззаду, а також новітні технології під капотом. Беручи це до уваги, можна припустити, що дебют оновленої моделі відбудеться не раніше початку наступного року.

Джерело: Motor1

Обговорення новини

NISOLEK  

Давайте не забувати, що Lincoln належить до Ford, а він в свою чергу сам ще немає електричної платформи, а тільки наразі співпрацює з VW. Це буде приниження якщо преміум бренд - Лінкольн, буде побудований на платформі бюджетника.

ВІДПОВІСТИ  
Andriy86  

NISOLEK, обтягнуть увесь салон шкірою, інкрустують деревом та алюмінієм, встановлять величезний монітор та пів сотні динаміків преміальної акустики і ніхто не спитає - а на якій платформі усе це базується.

-2ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація