Перші зображення нового Smart #5 опублікували напередодні дебюту

Перші зображення нового Smart #5 опублікували напередодні дебюту

23 серпня 2024
0

Незабаром відбудеться презентація нового електричного позашляховика Smart #5. Цей найбільший автомобіль у лінійці китайсько-німецького виробника буде представлений 28 серпня, і вже зараз компанія опублікувала кілька офіційних фотографій та ескізів.

Нова серія зображень дозволяє краще розглянути дизайн майбутнього SUV від Smart. Зовнішній вигляд автомобіля вражає з першого погляду. На відміну від моделей #1 і #3, Smart #5 вирізняється більш незграбною формою. Передня частина автомобіля виглядає масивно завдяки об'єднаним світлодіодним фарам, а колісні арки вміщують досить великі шини.

Хоча точний розмір шин поки невідомий, ймовірно, на серійній версії вони досягатимуть 20 або навіть 21 дюйм. Задня частина виглядає монолітно, а її профіль трохи нагадує Jeep Renegade.

Як раніше заявила компанія, зовнішній вигляд Smart #5 можна буде значно персоналізувати за допомогою різноманітних аксесуарів для бездоріжжя та активного відпочинку.

Щодо технічних характеристик, хоча офіційні дані ще не розкриті, на автосалоні в Пекіні в 2024 році було озвучено деякі ключові параметри концепту. Очікується, що Smart #5 буде оснащений батареєю на 100 кВт.год, що забезпечує запас ходу близько 550 км.

Крім того, стало відомо, що довжина Smart #5 складе 4,7 метра, ширина - 1,92 метра, висота - 1,7 метра, а колісна база дорівнюватиме 2,9 метра. Побудований на платформі SEA, що належить Geely, новий SUV буде пропонуватися як у задньопривідній, так і повнопривідній версіях. Спортивна версія від Brabus може отримати потужність понад 600 к.с. Очікується, що Smart #5 надійде на європейський ринок у 2025 році.

Джерело: SPEEDME
Фото: smart

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація