Перший електромобіль Maybach розсекретили під час випробувань

Перший електромобіль Maybach розсекретили під час випробувань

24 грудня 2022
0

У Швеції помітили новий Mercedes-Maybach EQS SUV. Перший серійний електромобіль Maybach проходить випробування в екстремальних умовах заполяр'я. Про це повідомляє сайт Autoevolution.

Тестові прототипи Mercedes-Maybach EQS SUV частково прикрили камуфляжем, що не дозволяє повністю розглянути їхній дизайн. Утім, серійна модель навряд чи відрізнятиметься від торішнього концепт-кара, і її передня частина буде витримана в традиційній стилістиці Maybach.

Основні зміни мають відбутися всередині. Версія від Maybach стане набагато розкішнішою за стандартний Mercedes EQS SUV. В обробці будуть використані дорогі шкіра й дерево, а ззаду за прикладом Mercedes-Maybach GLS встановлять два окремі крісла з електроприводом, вентиляцією та масажем.

Силову установку, швидше за все, запозичать у Mercedes EQS SUV 580. Це означає, що електрокросовер Maybach отримає два двигуни загальною потужністю 536 к.с., а його запас ходу становитиме близько 600 км.

Новий Mercedes-Maybach EQS SUV має бути представлений у середині 2023 року. Він стане найдорожчим електрокаром від Mercedes-Benz - його стартова ціна перевищить 150 000 доларів.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація