Перший Dodge Challenger Black Ghost продадуть на аукціоні

Перший Dodge Challenger Black Ghost продадуть на аукціоні

18 травня 2023
0

2023 рік стане останнім в історії Dodge Challenger. Прощаючись із легендарним маслкаром, компанія випустить спеціальну серію Last Call, до якої увійдуть кілька лімітованих видань. Передостання у цьому списку «чорна» версія Black Ghost, стилізована під легендарну «Чорну примару», зірку вуличних перегонів 1970-х років.

Тираж спеціального видання обмежений 300 екземплярами. Перший із них продадуть на аукціоні Mecum Indy 2023, який проходить з 12 по 20 травня у торгово-виставковому центрі штату Індіана в Індіанаполісі.

Dodge Challenger Black Ghost - шостий маслкар «прощальної» лінійки Last Call («Останній дзвінок»). Він побудований на Challenger SRT Hellcat Redeye Widebody й укомплектований тим самим 6,2-літровим наддувним Hemi V8, форсованим до 818 к.с. Автомобіль оснащений технологією SRT Power Chiller (охолодження наддувного повітря у нагнітачі за допомогою холодоагенту кондиціонера).

Із візуальних відмінностей - вініловий дах зі шкіри алігатора, біла графіка на задньому крилі, напис Challenger на радіаторних гратах та значки на спойлерах. Доповнюють образ 20,0-дюймові колісні диски Warp Speed кольору Satin Carbon.

«Дводверка» укомплектована аудіосистемою Harmon Kardon із 18 динаміками, передніми сидіннями у оббивці зі шкіри Alcantara та Laguna. Під капотом - табличка «Last Call», що підтверджує справжність автомобіля.

Також аукціон Mecum Indy 2023 виставив на продаж оригінальний Black Ghost - Dodge Challenger R/T SE 1970 року. Легенда вуличних перегонів з'явилася у продажу вперше з 1969 року, коли його придбав перший власник, офіцер поліції Годфрі Куоллс. В цілому на аукціоні продадуть близько 3000 класичних автомобілів.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація