Перший електромобіль спортивного підрозділу BMW отримає назву iM3

Перший електромобіль спортивного підрозділу BMW отримає назву iM3

28 листопада 2023
0

Легендарний седан BMW M3 з часом стане електричним, і завдяки заявці на торговельну марку, поданій до Бюро інтелектуальної власності Європейського Союзу, тепер можна підтвердити, що спортивний електромобіль отримає назву iM3.

Серед прихильників бренду точаться дискусії стосовно того, навіщо було реєструвати нову назву, якщо електромобіль просто замінить M3 з двигуном внутрішнього згоряння. Справа в тому, що певний час дві версії співіснуватимуть поруч.

Останні звіти показують, що електричний спортивний седан буде випускатись паралельно з версією з двигуном згоряння. За словами керівника відділу розробки продуктів BMW Френка Вебера, «два рішення будуть співіснувати на ринку, що є необхідним».

Однак заявка на цю торгову марку не вказує на те, що електричний M3, або iM3, як ми повинні його називати, буде запущено найближчим часом. BMW кілька разів заявляв, що не буде виробляти електричний M3, якщо він не буде кращим за поточний, тобто він повинен їздити як традиційний автомобіль з літерою «M» на кришці багажнику.

Джерело: Autogeek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація