Перший електричний Range Rover розпродали на кілька місяців вперед

Перший електричний Range Rover розпродали на кілька місяців вперед

27 серпня 2024
0

Електричний кросовер Range Rover ще не представили офіційно, але компанія вже отримала понад 42 000 передзамовлень. Під час Дня інвестора в червні компанія повідомляла, що кількість бронювань зросла більш ніж удвічі, досягнувши позначки у понад 38 000 авто.

Через два місяці стало відомо, що заброньовано вже понад 42 000 машин, і жоден із потенційних власників ще не бачив серійної готової машини.

Головний операційний директор JLR Леннард Хунік запевнив, що перший електричний Range Rover залишиться вірним своїм корінням.

«Електричний Range Rover має бути перш за все Range Rover», - пояснив Хунік.

Головний операційний директор JLR додав, що новий електромобіль матиме такі характеристики, які гарантують його водію такі «відчуття від водіння, які роблять Range Rover таким, яким він є».

«Навіть якщо у вас закриті очі, не має значення, чи це V8, чи електромобіль, чи рядна «шістка». Це має бути справжній Range Rover», - додав топ-менеджер.

У Range Rover також стверджують, що його силова установка дозволяє бренду «перевершити вже відому продуктивність на покритті із низьким зчепленням, забезпечуючи прохідність у будь-якій місцевості та за будь-якої погоди».

Відомо, що новий електричний Range Rover зможе долати брід глибиною до 850 мм, що значно більше ніж у всіх існуючих серійних позашляховиків та пікапів на електротязі.

Джерело: Autogeek
Фото: Electrek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація