Перший погляд на повністю Новий Jeep Compass

Перший погляд на повністю Новий Jeep Compass

07 жовтня 2024
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Бренд Jeep представив наступне покоління Jeep Compass із ескізом дизайну нового повнопривідного компактного позашляховика.

Бренд Jeep продовжує активно розвивати власну модельну лінійку та створювати все більш сучасні та технологічні новинки легендарного бренду. Сьогодні світу був представлений ескіз дизайну абсолютно Нового Jeep Compass, що буде презентований уже незабаром. Новинка побудована на дуже гнучкій платформі STLA Medium, що дозволяє запропонувати покупцям гнучкість у виборі силової установки. Уже зараз відомо, що до вибору покупців буде запропоновано повністю електричну версію, сучасний та технологічний гібридний варіант, а також надійний та витривалий двигун внутрішнього згорання. Незмінним залишаться відмінні позашляхові можливості, що є основою та запорукою успіху Бренду Jeep.

Новий Jeep Compass дебютує в Європі з початком виробництва в Мельфі, Італія, у 2025 році, а потім розширить виробництво в Північній Америці та по всьому світу в 2026 році.

Для поціновувачів бренду Jeep в Україні уже зараз запропоновано широкий вибір версій нинішнього покоління Jeep Compass. Замовляйте комерційну пропозицію у офіційних дилерів Бренду, щоб дізнатись усі деталі різних комплектації Нового Jeep Compass та обрати найкращий варіант саме для себе. Кросовер Jeep Compass добре знайомий українцям та встиг знайти чимало шанувальників. По-перше, завдяки оптимальним габаритам та великій колісній базі, що гарантують легкість маневрування на міських вулицях та достатній простір салону. По-друге, завдяки виразному дизайну в типовому стилі Бренду Jeep та великому кліренсу, що гарантують не лише відчуття справжнього позашляховика, а й також реальну можливість подолання бездоріжжя. По-третє, завдяки гібридному силовому агрегату 1.5L e-Hybrid та автоматичній коробці перемикання передач DCT-7, що гарантують достатню потужність та невисокий рівень споживання палива.

Бажаєте власноруч протестувати автомобіль та вивчити усі особливості його високотехнологічних систем? Тоді записуйтесь на тест-драйв у офіційних дилерів Бренду! більше деталей про Jeep Compass ви знайдете в шоу-румі моделі.

Дилерська мережа JEEP Дилерська мережа JEEP

У жовтні 2021 році бренд Jeep заявив про зміну імпортера - ним з літа 2022 року мало стати офіційне представництво Stellantis в Україні.

перейти на сторінку компанії
Джерело: Jeep

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація