PEUGEOT офіційний партнер Паризького Тижня Моди: поєднання захоплення, емоцій, досконалості

PEUGEOT офіційний партнер Паризького Тижня Моди: поєднання захоплення, емоцій, досконалості

24 вересня 2024
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Бренд PEUGEOT продовжує партнерство з Паризьким Тижнем Моди на сезон весна-літо 2025 за напрямом Women's Fashion Edition; урочисті покази колекцій сезону заплановані в період з 23 вересня до 1 жовтня 2024 року. Це справжня культова подія, яка відзначає ФРАНЦУЗЬКУ ДОСКОНАЛІСТЬ - як у світі високої моди, так і в світі модних автомобілів PEUGEOT.

Це унікальна співпраця, яка підкреслює спільні цінності Бренду PEUGEOT та світу високої моди: максимальне захоплення, справжні емоції, прагнення досконалості. З цієї нагоди Бренд PEUGEOT також оголошує про партнерство з домом COPERNI, завдяки чому з’являється можливість ще більше продемонструвати свою прихильність до талановитих модельєрів та стилістичних інновацій.

ЗАХОПЛЕННЯ: спільна пристрасть до прекрасного

Бренд PEUGEOT поділяє своє захоплення та пристрасть до прекрасного з вже відомими світовими кутюр'є та амбіційними дизайнерами-початківцями. Завдяки інноваційному та елегантному дизайну, автомобілі PEUGEOT втілюють дух високої моди, поєднують витонченість та сміливість в деталях.

ЕМОЦІЯ: задоволення - в центрі життя

Задоволення є рушійною силою моди, так само як і основою, навколо якої будуються автомобілі Бренду PEUGEOT. Адже кожен автомобіль PEUGEOT розроблений так, щоб пропонувати виняткові враження від водіння, завдяки чому він перетворює кожну подорож на момент задоволення та приємних емоцій. Така філософія Бренду ідеально узгоджується з самою суттю світу високої моди, де кожен витвір дизайнера покликаний пробуджувати емоції та захоплюючі почуття.

ДОСКОНАЛІСТЬ: два символи справжньої «французької досконалості»

Бренд PEUGEOT та Паризький Тиждень Моди (Paris Fashion Week) є справжніми символами французької досконалості, що стало чудовим прикладом повноцінного симбіозу. Так, Бренд PEUGEOT підготував 30 автомобілів - елегантних, розкішних, інноваційних моделей PEUGEOT 408, PEUGEOT E-3008, PEUGEOT E-5008 - які будуть передані «Федерації високої моди» (Haute Couture et de la Mode) для використання у якості службового транспорту та забезпечення комфортного перевезення гостей і учасників святкових заходів. Ця ініціатива Бренду підкреслює відданість PEUGEOT світу моди та мистецтву, а також щире бажання Бренду підтримати великі культурні й мистецькі заходи.

Важлива та захоплююча співпраця з COPERNI

У цьому сезоні Бренд PEUGEOT підкреслює свою відданість інноваціям та креативності, повідомляючи про співпрацюючи з компанією COPERNI, яка визнана в світі моди завдяки авангардному підходу та сміливим творінням. Саме такі акценти у творчості модного дому COPERNI ідеально підкреслюють також і цінності Бренду PEUGEOT: захоплення, емоційність, досконалість.

Щоб підтримати цю співпрацю, Бренд PEUGEOT надасть 100 автомобілів для заходів компанії COPERNI, під час показу нової колекції одягу 1 жовтня 2024 року. Автопарк буде включати культові моделі Бренду, які пропонують високотехнологічну, комфортабельну, екологічну мобільність. Гості дому COPERNI зможуть насолоджуватися своїми подорожами з максимальним відчуттям розкоші та стилю, що ідеально відображає прагнення до досконалості та інновацій обох Брендів.

Мрієте придбати по-справжньому привабливий, стильний, емоційний автомобіль? Тоді звертайтесь до найближчого офіційного дилера PEUGEOT вже сьогодні! А також заходьте на онлайн-складу Бренду, де представлені всі доступні в Україні автомобілі PEUGEOT.

Дилерська мережа Peugeot Дилерська мережа Peugeot

Бренд Peugeot представлений в Україні з 1992 року. З 2010 року продажем автомобілів та наданням сервісних послуг ексклюзивно займається офіційне представництво французької компанії.

перейти на сторінку компанії
Джерело: PEUGEOT

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація