PEUGEOT продовжує співпрацю з Київстар - передано 55 автомобілів

PEUGEOT продовжує співпрацю з Київстар - передано 55 автомобілів

04 серпня 2023
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

PEUGEOT продовжує співпрацю з Київстар. Нещодавно чергові 55 автомобілів PEUGEOT поповнили автомобільний парк телеком-оператора: легкові седани, пасажирські вени, вантажні фургони.

Гнучкість та відповідність запитам клієнтів, надійність в експлуатації, вигідні умови контракту - на цьому базується співпраця в сегменті корпоративних продажів. Якщо дві сторони знайшли спільну мову, то співпраця може розтягнутись на довгі роки.

Київстар уже не вперше обирає автомобілі Бренду PEUGEOT, що є показником довіри з боку клієнта. А ще це є показником гнучкості з боку PEUGEOT. Адже запити корпоративного клієнта на автомобілі істотно відрізняються залежно від потреб компанії: від компактних, економічних, легкових автомобілів для щоденних поїздок по місту - до спеціально підготовлених автомобілів для технічного персоналу та перевезення обладнання. Тому виконання різних завдань потребує обрання й різних типів автомобілів. Проте широка лінійка автомобілів Бренду PEUGEOT дозволяє задовольнити будь-які запити!

Наприклад, для щоденних поїздок підходять седани PEUGEOT 301 з турбодизельним двигуном1.6 HDI та класичною 5-ступеневою механічною КПП: така пара обіцяє вражаючу економічність у поєднанні з надійністю, що перевірена роками. Аби гарантувати максимальну зручність та практичність на кожен день, автомобілі додатково укомплектовано задніми паркувальними датчиками, бризковиками, килимками. Адже все інше необхідне в седані PEUGEOT 301 вже є: подушки безпеки, кондиціонер, електропривод склопідіймачів, підсилювач керма, системи ABS та ESP.

Іншим прикладом є автомобілі PEUGEOT Partner та PEUGEOT Rifter - обидва у варіантах з турбодизелем 1.5 BlueHDi та 6-ступеневою МКПП. Пасажирський вен PEUGEOT Rifter в Київстар використовується для перевезення груп інженерів чи різних делегацій. То ж ці автомобілі отримали сидіння підвищеного комфорту з підігрівом, засклені двостволкові задні дверцята, гумові килимки в салоні, бокові подушки безпеки на додачу до фронтальних.

Вантажні фургони PEUGEOT Partner потрібні для перевезення специфічного обладнання - тому замовлення також зроблене з урахуванням спеціальних потреб. Так, за основу взяли автомобіль з подовженим кузовом PEUGEOT Partner L2, а внутрішній простір багажного відділення обшили захисним покриттям. Крім того, додали більш потужне освітлення та чотири додаткових анкерних кільця для фіксації обладнання, також встановили фаркоп для причепів - все відповідно до побажань клієнта!

Варто відзначити, що реалізацією проєкту займався дилерський центр «Автопасаж», що вже має досвід багаторічної співпраці з Київстар: це партнери, які чудово розуміють один одного з точки зору запитів та можливостей реалізації задуманого. Серед іншого варто відзначити, що фінансування придбання партії автомобілів PEUGEOT проведено через лізингову програму «ОТП Лізинг» - це дуже зручно для корпоративних клієнтів.

Крім того, Бренд PEUGEOT пропонує безліч інших переваг, за які клієнти обирають саме його. Так, клієнтів можуть зацікавити: програма технічної допомоги в дорозі PEUGEOT Assistance, програма фіксованої вартості ТО та додаткові сервісні договори й можливість подовження гарантії на автомобіль, тощо.

То ж будьте певні: обираючи автомобілі PEUGEOT – ви обираєте не лише транспортний засіб, а справжній «світ Бренду PEUGEOT» з максимальним піклуванням про клієнта.

Дилерська мережа Peugeot Дилерська мережа Peugeot

Бренд Peugeot представлений в Україні з 1992 року. З 2010 року продажем автомобілів та наданням сервісних послуг ексклюзивно займається офіційне представництво французької компанії.

перейти на сторінку компанії
Джерело: PEUGEOT

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація