Пікап-важковаговик GMC Sierra HD отримав дві нові версії

Пікап-важковаговик GMC Sierra HD отримав дві нові версії

05 травня 2023
0

Оновлений пікап GMC Sierra HD (Heavy Duty) дебютував восени 2022 року. Наразі компанія представила дві нові модифікації моделі: AT4X та AEV Edition. Перша - це нова топова версія пікапа, друга - спеціальне видання, розроблене спільно із компанією American Expedition Vehicles.

Від базової модифікації GMC Sierra HD AT4X відрізняється додатковим обладнанням для їзди бездоріжжям. Такий пікап отримав новий диференціал із електронним блокуванням задньої осі, завищену на 38 мм підвіску, нові амортизатори та модернізовані поворотні кулаки. Зовні його можна ідентифікувати за алюмінієвою накладкою спереду та 35,0-дюймовими позашляховими шинами Goodyear Territory. У салоні - оздоблені шкірою передні сидіння з масажем, дерев'яний декор та аудіосистема Bose з 12 динаміками.

AT4X укомплектований 6,6-літровим турбованим дизельним двигуном Duramax, модернізованим під час останнього оновлення моделі. Віддача агарегату - 477 к.с. та 1320 Нм. Коробка - 10-ступінчаста автоматична Allison. Привід - повний. У їздової електроніки з'явився новий режим - Off-Road, в якому контролюється положення дросельної заслінки, тяга, стійкість та ABS.

Модифікація GMC Sierra HD AEV Edition відрізняється більш агресивною зовнішністю. У такого «важковаговика» сталеві бампери та захисні накладки на кузові. Також є лебідка та буксирувальні гаки. Доповнюються образ оригінальні 18,0-дюймові колісні диски. Салон ідентичний AT4X.

У продажу AT4X та AEV Edition очікуються цієї осені. Цінники нових топових версій пікапа не озвучуються. На рідному ринку актуальний GMC Sierra HD коштує від 44 400 до 91 900 доларів.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація