Пікап Ford F-350 переобладнали в «будинок на колесах» для подорожі Аляскою

Пікап Ford F-350 переобладнали в «будинок на колесах» для подорожі Аляскою

08 січня 2024
0

Декілька днів тому на YouTube-каналі Truck House Life з'явилося відео заїзду пікапа Ford F-350 з дерев'яним будинком у вантажній платформі Аляскою. Цей оригінальний, у всіх відношеннях, «будинок на колесах» належить автору каналу Тіму Джонсону. У ролику він докладно розповів про подорож до невеликого містечка Дедхорс неподалык від берега Північного Льодовитого океану.

Це місце зупинки людей, які працюють на нафтових родовищах Прадхо-Бей на північному краю Аляски. Також сюди приїжджають туристи, які хочуть подивитися на полярну ніч, північне сяйво та опівнічне сонце.

Поїздка сільською місцевістю довжиною у сотні миль у хуртовину та при -51°C за бортом виявилася досить екстремальною. Погодні умови перетворили її на справжній кошмар: погана видимість, замети, їзда «слідами» інших автомобілів та затори з розбитих вантажівок. Повертаючись автомобіль Джонсона зіткнувся зі стадом карибу, які переходили через дорогу. Рухаючись обмерзлим асфальтом, він не зміг зупинитися і врізався в одного з них. На щастя, тварина встала й побігла далі.

Все це стало справжнім випробуванням для Ford F-350 дев'ятого покоління з 7,3-літровим турбодизелем Power Stroke V8 1990-х років. Відпочивати, їсти та спати Джонсону доводилося у невеликому дерев'яному будинку, встановленому у вантажній платформі пікапа. У ньому є все необхідне для життя у дорозі, включаючи ліжко та газову плиту.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація