Пікап Geely Radar RD6 отримає повний привід

Пікап Geely Radar RD6 отримає повний привід

08 лютого 2024
0

Електричний пікап Geely Radar RD6 дебютував минулого року, але в найпростішій задньопривідній версії з одним мотором потужністю 272 к.с. І тільки зараз Geely готується до прем'єри повнопривідної версії. За словами глави бренду Radar Ліна Шицюаня (Ling Shiquan), повнопривідний Radar RD6 вийде на ринок у другому кварталі 2024 року.

Потужність силової установки повнопривідної версії не повідомляється, але можна вважати, що вона перевищить 400 к.с. За словами топ-менеджера Radar, динаміка Radar RD6 буде на рівні Tesla Cybertruck: з вантажем у багажнику пікап розганятиметься до 100 км/год приблизно за 4 секунди. А за глибиною подоланого броду повнопривідний Radar RD6 обійде Hummer EV (в американської машини цей параметр становить 813 мм).

У повнопривідної машини буде більша вантажопідйомність - 865 кг проти 430 кг у монопривідної версії. Також повнопривідний Radar RD6 зможе буксирувати важчі причепи - масою до 3 тонн. І ще одна цікава особливість повнопривідного Radar RD6: він зможе не тільки живити електроприлади (причому не тільки з напругою 220 В, а й 380 В), а й безпосередньо заряджати електромобілі.

Джерело: iXBT.com
Фото: CarNewsChina

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація