Пікап Great Wall Shanhai Poer перетворився на автобудинок

Пікап Great Wall Shanhai Poer перетворився на автобудинок

28 січня 2024
0

Китайська автомобілебудівна компанія Great Wall Motor вивела на тести новий автобудинок, який запустять у серійне виробництво. Точну дату прем'єри новинки поки не оголошено. Очікується, що це станеться вже найближчим часом.

Основою для нього послужив рамний пікап Shanhai Poer, який досягає у довжину 5440 мм. Житлову зону встановили на місці вантажної платформи базової моделі, прихопивши задню частину салону.

Інтер'єр «автобудинку» доступний у кількох варіантах оздоблення. На фото, які просочилися у мережу, представлена тільки одна версія. У розпорядженні мешканців опиниться полуторне ліжко, два крісла, столик, кран із мийкою та плита. Також передбачена душова кімната та навіть пральна машина.

Серійний пікап Great Wall Shanhai Poer доступний із 2,4-літровим дизельним двигуном потужністю 183 к.с. та 3,0-літровим бензиновим на 353 к.с. Коробка в обох випадках - 9-ступінчаста автоматична. Привід - повний. Максимальна швидкість дизельної версії - 155 км/год, бензинової - 180 км/год. За деякими даними, під капотом у нового «автобудинку» 2,4-літровий дизельний двигун.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація