Пікап Tesla Cybertruck намертво застряг на «бездоріжжі»

Пікап Tesla Cybertruck намертво застряг на «бездоріжжі»

17 грудня 2023
0

Поїздка на бездоріжжі на Tesla Cybertruck у США пішла не за планом. Пікап застряг і його довелося витягувати на буксирі. Відео з інцидентом опублікував в Instagram користувач mchambers_22.

Пікап Tesla Cybertruck вирушив на позашляхову трасу Corral Hollow OHV Trail. Цей маршрут завдовжки 22,4 км прокладено на півночі Каліфорнії поблизу озера Тахо.

Електромобіль Tesla не впорався із засніженим схилом і застряг у глушині. Намагаючись вибратися, водій тільки глибше зарив авто в сніг і бруд.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Matt Chambers (@mchambers_22)

Рятувати Cybertruck приїхали два бензинових пікапи Ford Super Duty: взяли його на буксир і не без зусиль витягли важкий електрокар із бруду. Річ у тім, що спереду в авто були відсутні буксирувальні гаки.

З'ясувалося, що застряг один із передсерійних тестових прототипів Tesla Cybertruck. Через несправності електроніки у нього перестали працювати антипробуксовочна система і блокування переднього диференціала. До того ж, електропікап «взули» у всесезонні (а не зимові) шини, тому йому не вистачало зчеплення на снігу.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація