Пікап Tesla Cybertruck отримав незвичайний тюнінг

Пікап Tesla Cybertruck отримав незвичайний тюнінг

09 лютого 2024
0

Нова Tesla Cybertruck отримала нестандартну модифікацію. Електричний пікап підготували до сніжних зим - таких, як в Україні. Фото з авто опублікував в Instagram блогер supercar_ron.

Саме він і виконав тюнінг Tesla Cybertruck, до того ж уся робота зайняла один день. Замість коліс у пікапа з'явилися окремі гусениці. Вони масивні та широкі, що дає змогу знизити тиск на дорогу. Це дає можливість пересуватися по глибокому снігу або бруду.

Гусениці виконали знімними, тобто за бажання пікап Tesla Cybertruck можна знову поставити на колеса. Вони дали змогу суттєво збільшити кліренс електрокара, але й ширина авто помітно зросла.

Динамічні характеристики Tesla Cybertruck із гусеницям не розкривають, утім, зрозуміло, що для доопрацювання підходять тільки повнопривідні версії пікапа. Нагадаємо, що таких модифікацій дві - потужністю 600 і 845 к.с.

Запас ходу Tesla Cybertruck також не розкривають, хоча, напевно, через гусеничний привід він істотно зменшився. До речі, навіть у стандартного пікапа в реальних умовах він набагато менший за паспортні дані.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація