Пікап Tesla Cybertruck розчарував якістю складання

Пікап Tesla Cybertruck розчарував якістю складання

30 серпня 2023
1

У мережі знову показали пікап Tesla Cybertruck. Цього разу електромобіль здивував усіх якістю складання. Розчаровані спостерігачі обговорюють криві шви та погане припасування кузовних панелей. Про це повідомив у Reddit користувач u/kmraceratx.

Він показав кілька фотографій, на яких зображено епатажний електрокар з кривими швами між панелями і деталями, що не збігаються. Можливо перед стартом продажів проблему виправлять. Але це не точно.

Контроль якості та технології виробництва електромобілів Tesla завжди викликають питання. Власники по всьому світу постійно скаржаться на криві шви, скрипучі деталі, тріщини в силовому каркасі, неякісне фарбування та багато інших проблем, з якими машини залишають конвеєр і вирушають до покупців.

Більш того, кузов електропікапа Tesla Cybertruck виконаний із товстої нержавіючої сталі. З цим матеріалом важко працювати у такому контексті. Фахівці всередині компанії рекомендували відмовитися від цієї ідеї, проте Ілом Маск наполягав на своєму, а суперечити йому всередині Tesla вважається неприпустимим.

Тим не менш, Cybertruck - як і раніше, передсерійний прототип. Однак новий автомобіль поступово наближається до виробничого варіанту.

Електричний пікап Tesla Cybertruck обіцяє бути недорогим. Раніше заявлялася ціна для базової моделі 40 000 доларів. Це менше, ніж просять усі конкуренти за свої машини. Однак спочатку Cybertruck має вирушити у виробництво. Цього поки що не сталося, а терміни постійно відкладають - ціна може змінитися.

one of the richest companies in the world, folks…
by u/kmraceratx in RealTesla
Джерело: Обозреватель

Обговорення новини

No Mercy  

Як неочікувано

-5ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація