Пікап Tesla Cybertruck випробовують на воді

Пікап Tesla Cybertruck випробовують на воді

23 листопада 2023
0

Прототип Tesla Cybertruck був помічений під час тестування у водах Мексиканської затоки, що нагадало користувачам соціальних мереж про заяви Ілона Маска про те, що електричний пікап має деякі водонепроникні властивості.

На короткому відео, опублікованому в Reddit, зображено Cybertruck на пляжі в Порт-Аранзасі, штат Техас. Видно, що вантажівка прямує до океану та в'їжджає у воду, що викликало подив відвідувачів пляжу.

Однак Cybertruck не наважувався «спускатися на глибоку воду», тримаючись мілководдя - вода навіть не досягала підлоги автомобіля. Після короткого «купання» вантажівка виїхала з води і була помічена, як вона прямує від пляжу.

Хоча глибина води не створила б проблем майже для будь-якого іншого автомобіля, Cybertruck дійсно зіткнувся з ризиком застрягти у мокрому піску. Однак цього не сталося, частково тому, що цей конкретний пляж, здавалося, мав дуже щільний пісок, який більш стабільний навіть у мокрому стані.

Було б цікаво дізнатися, чому інженери Tesla загнали Cybertruck у морську воду, і тут починається сфера припущень. Найочевиднішою відповіддю, очевидно, буде те, що Tesla хоче перевірити здатність Cybertruck долати воду.

Але навіщо це робити в солоній океанській воді? Чи може Tesla справді тестувати перетин каналу між островами Південний Падре та південним островом Бразос, як припустив Маск минулого року? Судячи строго з точки зору розташування, у це досить важко повірити, оскільки Порт-Аранзас знаходиться приблизно в 160 милях на північ від острова Південний Падре, згідно з інструментом вимірювання відстані Google Maps.

Джерело: 24tv.ua
Фото: InsideEVs

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація