Пікап Toyota перетворили на екстремальний шестиколісний автодім для бездоріжжя

Пікап Toyota перетворили на екстремальний шестиколісний автодім для бездоріжжя

14 січня 2024
0

В Австралії виконали нестандартний тюнінг Toyota Hilux. Пікап перетворили на будинок на колесах для бездоріжжя. Про це повідомляє сайт Autoevolution.

Автобудинок Toyota Hilux побудувала невелика компанія Explorer Motorhomes. Проект назвали Discovery, а вартість цієї моделі становить від $201 000.

Пікап Toyota Hilux подовжують і додають йому третю вісь. Замість вантажного кузова встановлюють житловий модуль зі склопластику з посиленою шумоізоляцією з пінопласту.

Усередині встановлено розкладне двоспальне ліжко, дивани, крісла і два столи. Передбачені й численні шафи для поклажі. Також встановлено санвузол із душем і кухню з раковиною, плитою і холодильником.

Оснащення включає кондиціонер, телевізор і аудіосистему. Електрообладнання живиться від двох акумуляторів і сонячних батарей на даху. Для води передбачено 150-літровий бак.

У Explorer Motorhomes Discovery високий кліренс і непогана прохідність. За доплату пропонують позашляхову гуму, сталеві бампери з дугами і навіть шноркель для подолання водних перешкод.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація