Півмільярда для ДШВ. «Повернись живим» стартував свій найбільший проєкт із ОККО

Півмільярда для ДШВ. «Повернись живим» стартував свій найбільший проєкт із ОККО

02 лютого 2024
0

Фонд компетентної допомоги армії «Повернись живим» спільно з АЗК ОККО розпочали збір «ОКО ЗА ОКО 3», метою якого є акумулювання 500 мільйонів гривень для Десантно-штурмових військ.

«Наш новий проєкт - це рекордний за сумою збір Фонду та бізнесу. Півмільярда гривень, які ми спільно акумулюємо, витратимо на допомогу рідним для мене Десантно-штурмовим військам. Забезпечимо роти ударних безпілотних авіаційних комплексів (РУБАК) у 10 підрозділах ДШВ. Безпілотники показують високу ефективність, а РУБАКі частково забирають на себе функцію артилерії, і за сприятливих умов можуть суттєво змінювати театр бойових дій», - коментує заступник директора Фонду «Повернись живим», ветеран Олег Карпенко.

У рамках «ОКО ЗА ОКО 3» підрозділи ДШВ отримають 10 бойових Пульстронів - комплексів розвідки та знищення вартістю 50 мільйонів гривень за один. У Пульстрон, зокрема, увійдуть ударні та розвідувальні дрони, транспорт, зв'язок і все необхідне для управління: https://pullstrons.okko.ua/

«Ми давно вже обрали для себе ключовим напрямком допомоги - підсилення ЗСУ. Як відповідальний бізнес від початку повномасштабного вторгнення наша компанія вже спрямувала на допомогу війську та відновлення країни понад 1,3 млрд грн. Зокрема, в межах першого етапу ОКО за ОКО ми забезпечили артбригади та розвідбати 25 розвідкомплексами «ШАРК», в межах другого - акумулювали 400 млн грн на зброю для ТрО. Тепер перед нами ще амбітніша мета - півмільярда гривень на комплекси виявлення та знищення для 10 підрозділів ДШВ. Тому ми знову запускаємо Pulls помсти», - коментує віцепрезидент з маркетингу ОККО Василь Дмитрів.

Підтримати проєкт «ОКО ЗА ОКО 3» можна заправляючись на всіх АЗК ОККО брендовим пальним: 1 гривня з кожного літра Pulls 95 або Pulls Diesel автоматично «летить» на комплекси розвідки та знищення для ДШВ.

Джерело: Повернись живим

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація