Пікап Ford Maverick отримав версію для бездоріжж

Пікап Ford Maverick отримав версію для бездоріжж

01 серпня 2022
0

У лінійці Ford Maverick 2023 з'явилася нова версія Tremor. Недорогий компактний пікап підготували до бездоріжжя. Подробиці авто розкрили на офіційному сайті Ford.

Новий Ford Maverick Tremor впізнається за помаранчевими акцентами на кузові та скошеному передньому бампері. Крім того, пікап отримав спеціальні 17-дюймові диски з позашляховою гумою розміром 235/65 R17 та металевий захист днища.

Для покращення прохідності кліренс збільшили на 25 мм (до 243 мм). Доробки збільшили кут в'їзду до 30,7 градусів, а з'їзду - до 22,2.

В обробці салону використана шкіра з контрастним помаранчевим простроченням. Також встановлені спортивні сидіння з написами Tremor.

Пікап Ford доступний виключно з 2,0-літровим 250-сильним бензиновим турбомотором EcoBoost і 8-ступінчастою автоматичною КПП. У нього повністю нова система повного приводу з блокуванням заднього диференціала.

Комплектація Ford Maverick Tremor поповнилася набором режимів для різних типів дорожнього покриття і спеціальним позашляховим круїз-контролем. Підвіску пікапа посилили.

Пакет Tremor коштуватиме $2995, тобто купити Ford Maverick в екстремальній версії можна за дуже невисокою ціною від $33495.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація