Пікап Isuzu D-Max перетворили на будинок на колесах

Пікап Isuzu D-Max перетворили на будинок на колесах

27 травня 2022
0

Компанія Isuzu привезла на виставку комерційного транспорту CV Show пікап D-Max Arctic Trucks AT35 у версії Basecamp. Позашляховик побудований в єдиному екземплярі та має продемонструвати можливості трансформації моделі в будинок на колесах. Тут є все необхідне для вилазок на природу - від просторого намету до кухні з холодильником, плитою та раковиною.

Пікап Isuzu D-Max Arctic Trucks AT35 побудований в єдиному екземплярі спеціально для найбільшої у Великій Британії виставки комтрансу CV Show. Позашляховик пофарбований у сірий Obsidian Grey та оснащений усім необхідним для виїздів на природу. У тому числі наметом iKamper SkyCamp Mini 3.0, алюмінієвим кунгом Gearmate, модульною системою направляючих ARB Outback Solutions та кухонним гарнітуром з холодильником, плитою та раковиною.

На даху - багажник ARB Base Rack для кріплення каністр та сенд-траків. Спереду встановлений оригінальний дефлектор капота та силова дуга з прожекторами. В оснащення включені підніжки, а також литі колеса Arctic Trucks діаметром 17 дюймів із 35-дюймовими позашляховими шинами. У Великобританії базовий Isuzu D-Max Arctic Trucks AT35 коштує від 47 999 фунтів стерлінгів, але стільки обійшлася машина з усіма похідними аксесуарами, не повідомляється.

Його дорожній просвіт, завдяки алюмінієвим проставкам, становить 273 міліметри, а кути в'їзду та з'їзду -35 і 29,7 градуса відповідно. Крім цього, розширена колія, прилаштований алюмінієвий захист днища, дві лебідки, бризковики та наклейки Arctic Trucks. Під капотом - дизель 3.0 потужністю 190 кінських сил і 450 Нм моменту. Коробка - механіка або автомат з шістьма передачами.

Джерело: Isuzu

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація