Плагін-гібридний мінівен Buick GL8 дебютував у Китаї

Плагін-гібридний мінівен Buick GL8 дебютував у Китаї

25 квітня 2024
0

Компанія Buick представила в Китаї новий плагін-гібридний мінівен GL8. Авто має 5219 мм у довжину, 1878 мм у ширину та 1807 мм у висоту з колісною базою на 3088 мм.

У салоні водіїв зустрічає мінімалістична приладова панель із прихованими вентиляційними отворами, а також 30-дюймовий вигнутий дисплей. Судячи з фото, салон Buick може похвалитись перфорованою шкіряною оббивкою Nappa, а також підігрівом і вентиляцією передніх сидінь. До уваги пасажирів також 128-кольорова система освітлення, елементи керування Smart Touch, тризонний клімат-контроль та аудіосистема на 8, або 14 динаміків.

Також пасажирам запропоновано на вибір кілька варіантів пасажирських крісел. Усі версії мають обігрів і вентиляцію, але так звані «літакові» крісла мають також функцію масажу.

Окрім вишуканих сидінь, пасажири другого ряду знайдуть поруч із собою відкидні столики, а також 15,6-дюймову розважальну систему, яка підтримує бездротову проекцію екрана зі смартфонів. Також у розпорядженні пасажирів підстаканники, бездротовий зарядний пристрій для смартфона та відділення, яке може охолоджувати речі до 5°C, або нагрівати їх до 50°C.

Мінівен від Buick приводиться у рух гібридною силовою установкою, яка складається з 1,5-літрового двигуна з турбонаддувом, акумулятора та електромотора, та має потужність у 392 к.с. і 580 Нм крутного моменту. Незважаючи на ці вражаючі цифри, розгін від 0 до 100 км/год займає 7,8 секунди. З іншого боку, фургон може проїхати до 138 км суто на електриці.

Ціни на новинку у Китаї починаються від 49 668 доларів і можуть сягати 57 948 доларів за топовий шестимісний варіант.

Джерело: Autogeek
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація