Платформа L.E.M.O.N. - кориснадля споживачів, «гірка» на смак для конкурентів: коли в Україну приїдуть найочікуваніші новинки HAVAL

Платформа L.E.M.O.N. - кориснадля споживачів, «гірка» на смак для конкурентів: коли в Україну приїдуть найочікуваніші новинки HAVAL

18 лютого 2021
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

2021 рік для прихильників бренду HAVAL в Україні буде сповнений фантастичними автомобільними сюрпризами. Звісно, що найочікуванішою подією стане оновлення модельного ряду HAVAL, яке суттєво змінить сприйняття бренду споживачами. В цьому році українським автомобілістам стануть доступні ще дві нові інтелектуальні моделі кросоверів – HAVAL JOLION, а також HAVAL H6 нового покоління, який став ще потужніше, сучасніше та модніше.

Відомо, що обидні новинки будуть побудовані на глобальній високоінтелектуальній модульній платформі L.E.M.O.N. виробництва GWM (Great Wall Motors). Орієнтована на майбутнє, дана інноваційна технологія відображає абсолютно нову концепцію виробництва автомобілів GWM та сприяє трансформації GWM в глобальну компанію технологій мобільності. Назва платформи є абревіатурою, яка характеризує 5 відмінних ознакнової технології: Lightweight (легка вага), Electrification (електромобільність), Multi-purpose (універсальність), Omni-protection (всебічний захист) та Network (мережа).

Платформа L.E.M.O.N. дозволяє створювати більш легку та рухливу структуру кузова, а також робить можливим розробку кузовів різного розміру, охоплюючи 5 сегментів (A0, A, B, C, D) та 3 автомобільні категорії (позашляховик, седан, MPV), що дозволяє задовольняти різноманітні автомобільні потреби споживачів у всьому світі. Окрім цього, платформа L.E.M.O.N. пропонує орієнтовану на користувача систему захисту, яка походить від тривимірної концепції безпеки GWM3DP, що охоплює «захист пасажира, захист пішохода, захист транспортних засобів», забезпечуючи таким чином всебічну безпеку. Автомобілі, розроблені на основі платформи L.E.M.O.N можуть запропонувати розширені можливості зв’язку за допомогою технології 5G та V2X, створюючимережу, яка забезпечує зручну мобільність для всіх користувачів. Що стосується силових установок, платформа L.E.M.O.N. забезпечує розробку не тільки двигуна внутрішнього згоряння, але й декількох електричних силових агрегатів, гібридних установок (подвійна гібридна трансмісія, P2, P2 + P4), акумуляторів для електромобілів та систем паливних елементів для електромобілів.

Українських споживачів очікує приємний досвід від користування новими моделями HAVAL побудованими на новій платформі L.E.M.O.N., адже завдяки більш легкій вазівона забезпечуватимепокращенуманевреність автомобіля, більш високий рівень безпеки та комфорту, а також покращену економію палива.

HAVAL JOLION (Хевел Джолайон)

Світовий дебют HAVAL Jolion відбувся у вересні 2020 року в рамках Міжнародної автомобільної виставки в Пекіні Auto China 2020. В Україні новинка з’явиться вже в 2-му кварталі 2021 року. Варто зазначити, що нова модель буде рясно оснащена провідними системами допомоги водію та інтелектуальними технологіями, забезпечуючи користувачам більш комфортний досвід автономного водіннярівня L2. При цьому модель буде пропонуватись за дуже привабливою ціною.

У вітчизняних дилерів HAVAL Jolion буде представлений в трьох версіях та декількох комплектаціях, включаючи базову комплектацію Comfort з 1.5 л бензиновим турбованим двигуном (143 к.с.) та 6МТ, а також дві версії з 7-ступеневою коробкою передач 7DCT з переднім та повним приводом. Повнопривідну версію моделі варто очікувати в липні 2021 року.

HAVAL H6 нового покоління

Збудований на новій платформі L.E.M.O.N., HAVAL Н6 3-го покоління відкриває нову еру інтелектуальних позашляховиків. Завдяки інтелектуальній безпеці та інтелектуальному управлінню, дана модель надасть українським водіям абсолютно новий досвід автономного водіннярівня L2. Н6 нового покоління здивує покупців не лише високим технологічним потенціалом, але й новим вишуканим дизайном. Н6 нового покоління буде мати збільшені габаритні розміри (д*ш*в, 4653*1886*1743мм, колісна база-2738мм) в порівнянні з вже представленим нанашому ринку Н6, при цьому завдяки новій платформі значно зменшиться вага авто, що забезпечить покращену економію палива та вдосконалені ходові характеристики.

В Україну HAVAL H6 нового покоління приїде у 2-му кварталі 2021 року. В дилерській мережі модель буде представлена з новим 2.0 л бензиновим турбованим двигуном (204 к.с.) в парі з роботизованою коробкою передач мокрого типу з подвійним зчепленням 7DCT, яка вже зарекомендувала себе як надійний продукт та експлуатується українськими водіями з 2018 року. Модель буде доступна як з переднім (2WD), так і з повним (4WD) приводом.

Окрім цього, в другій половині 2021 року в Україні буде також доступна гібридна версія Н6 з 1,5 л. бензиновим турбованим двигуном.

З нетерпінням чекаємона новинки! Слідкуйте за новинами на офіційному сайті

«Нова енергія України» «Нова енергія України»

Автосалон «Нова енергія України» – офіційний дилер автомобільних марок HAVAL і Great Wall в Україні.

перейти на сторінку компанії

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація