Почалися дорожні випробування Audi Q3 нового покоління

Почалися дорожні випробування Audi Q3 нового покоління

21 березня 2024
0

Компанія Audi почала тестувати на дорогах загального користування кросовер Audi Q3 нового покоління. Фотошпигуни вже встигли сфотографувати його.

Audi Q3 - це компактний кросовер. Його перше покоління з'явилося у 2011 році. Наразі покупцям пропонують модель другого покоління, яку випускають із 2018 року. Тобто поява нового, третього, покоління Q3 вже назріла. Однак у 2024 році воно не з'явиться.

Audi у 2024 році планує випустити на ринок понад 10 оновлених та нових моделей. Але Q3 серед них не буде. Фотошпигуни сфотографували не серійний Q3, а прототип. Серійна версія з'явиться, швидше за все, у 2025 році. Audi докладає багато зусиль, щоб якнайшвидше поставити на конвеєр цей новий кросовер.

Судячи з шпигунських фотографій, у Audi Q3 третього покоління буде нова решітка радіатора, світлодіодне піксельне підсвічування (як у нового Audi Q6 e-tron), нові бампери, нові задні ліхтарі та нові колісні диски.

Один із тестових прототипів - це, мабуть, комплектація S line. Це спортивна комплектація, яка від стандартної версії відрізняється деякими зовнішніми елементами та новими акцентами у салоні.

Які зміни відбудуться у салоні кросовера Q3 - ще не відомо. Думаємо, буде використано нові матеріали, з'явиться більше технологій, буде більше систем допомоги водієві та активної безпеки.

У лінійку двигунів увійдуть електрифіковані бензинові та дизельні двигуни. Покупцям також запропонують гібридну версію PHEV, яка на електротязі проїжджатиме понад 100 км.

Коли Audi офіційно представить Audi Q3 третього покоління? Про це ще нічого не повідомлялося. Ми припускаємо, що це станеться у 2025 році, навряд чи раніше. І у продажу новий Q3 теж з'явиться, мабуть, у 2025 році.

Джерело: Today.ua
Фото: Motor.es

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація