Почалися продажі найдешевшого Volkswagen Passat нового покоління

Почалися продажі найдешевшого Volkswagen Passat нового покоління

11 січня 2024
2

Компанія Volkswagen почала продавати у Німеччині універсал Volkswagen Passat Variant нового покоління у новій базовій комплектації. Це найдешевший варіант нового Passat.

Volkswagen Passat нового покоління офіційно представили у вересні 2023 року на автосалоні у Мюнхені. Це вже дев'яте покоління Passat. Новий Passat покупцям пропонують лише у кузові універсал. А ось у Skoda Superb, з яким Passat дев'ятого покоління має багато спільного, дві версії кузова - ліфтбек та універсал.

Слід зазначити, що створенням нового Passat вперше займався не Volkswagen, а компанія Skoda. Чеський автогігант створював Passat нового покоління одночасно з Superb нового, четвертого, покоління.

Volkswagen Passat дев'ятого покоління збудували на платформі MQB Evo. Його довжина становить 4917 мм, ширина - 1852 мм, а колісна база - 2841 мм. Тобто він трохи більший, ніж модель восьмого покоління. Об'єм багажника - 690 літрів, а при складених задніх сидіннях - 1920 літрів. Новий Passat Variant має більш просторий салон та більш місткий багажник, ніж модель попереднього покоління.

Наприкінці 2023 року було оголошено ціни на новий універсал Passat у Німеччині. Йшлося, що в стандартній комплектації він коштуватиме від 44 995 євро. Але тепер з'явилася нова базова версія, і вона коштує дешевше - від 39 995 євро.

У нову стандартну комплектацію входить колір кузова Pure White, 16-дюймові колісні диски з шинами 215/60, шкіряне багатофункціональне кермо, регульовані по висоті передні сидіння, адаптивний круїз-контроль з функцією Stop and Go, передні та задні датчики паркування з камерою. А ось інформаційно-розважальна система з 12,9-дюймовим сенсорним дисплеєм, система розпізнавання дорожніх знаків, система автоматичного екстреного гальмування, моніторинг сліпих зон, датчик дощу, кондиціонер доступні як опція за додаткову плату.

Під капотом знаходиться чотирициліндровий бензиновий двигун 1.5 eTSI потужністю 110 кВт з м'якою гібридною системою, який працює разом із семиступінчастим «автоматом» із подвійним зчепленням. А ось дизельного двигуна 2.0 TDI потужністю 110 кВт у нової базової комплектації немає. Дизель пропонується у дорожчих комплектаціях.

Джерело: Today.ua

Обговорення новини

No Mercy  

Дисплей 13 дюймів, це розмір ноутбука. Нафіга в автомобілі на торпедо ноутбук? Це так необхідно?
І щось не зрозуміло, як це в базі за 40 тисяч євро немає кондиціонера?

+9-21ВІДПОВІСТИ  
Wert  

Де нормальна КПП на 6 ступенів?

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація