Под Киевом едва не произошла масштабная катастрофа: перевернулась цистерна с газом

01 грудня 2011
2

Под Киевом едва не произошла масштабная катастрофа: перевернулась цистерна с газомВозле села Романков, что в Киевской области, едва не случилась масштабная катастрофа. Там слетел с дороги грузовик «ДАФ», который перевозил цистерну со скрапленным газом. Цистерна перевернулась в кювет. К счастью, она не утратила герметичности, поэтому обошлось без взрыва.

Об этом сообщили в Центре пропаганды МЧС в Киевской области.

Спасатели предполагают, что уставший водитель мог заснуть за рулем, из-за чего автомобиль и потерял управление. С помощью мощных автокранов цистерну достали из кювета и отправили на перекачку газа.

Джерело: Магнолия-ТВ

Обговорення новини

Киев  

УЖАС Водитель-то живой хоть?

ВІДПОВІСТИ  
RusL@n  

Шкода водія, надіюсь з ним все нормально. . ВАЖЛИВО!!! . А чи відомо вам в яких умовах працюють водії, що перевозять газ? Так я вам скажу, терміни доставки дуже малі, за запізнення великі штрафи, тариф за перевезення не надто великий - а результат ми бачимо (це вже другий подібний випадок з газовозом за останній місяць). . ЩО РОБИТИ? . Відповідь - тотальний контроль газовозів (і інших небезпечних вантажів) силами ДАІ і іншими службами. Якщо їздити по тахокартах, вести контроль часу роботи і відпочинку - таких випадків практично не буде. Запитайте в міжнародних перевізників, як почуваються їхні водії, чи достатньо їм часу для відпочинку.

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація