«Подовжений» Suzuki Jimny надійшов у виробництво

«Подовжений» Suzuki Jimny надійшов у виробництво

17 травня 2023
1

В Індії стартувало виробництво подовженого Suzuki Jimny. Компактний рамний позашляховик надходить у продаж із червня. Про це повідомляє сайт Autocar.

Новий Suzuki Jimny у п'ятидверному виконанні випускатимуть в Індії як для місцевого ринку, так і експорту. Щороку там збиратимуть приблизно по 100 000 авто, що чимало для нішевої моделі.

Справа в тому, що попит на позашляховик перевершив очікування - він зібрав 25 000 замовлень ще до початку виробництва. Тепер заявки на модель почали приймати в Австралії, а на черзі - Японія та ще низка країн.

П'ятидверний Suzuki Jimny 2023 подовжений на 340 мм у порівнянні зі стандартною моделлю, тобто він залишається компактним і за розмірами можна порівняти з хетчбеками В-класу.

Габарити Suzuki Jimny 5 door:

  • довжина - 3985 мм;
  • ширина - 1645 мм;
  • висота - 1720 мм;
  • колісна база - 2590 мм.

Новий Suzuki Jimny став просторішим усередині, а об'єм його багажника зріс з 85 до 208 л. Топові версії отримали 9,0-дюймовий тачскрін.

Подовжений позашляховик зберіг 1,5-літровий 105-сильний двигун. Не виключено, що для Європи буде створено гібрид Suzuki Jimny.

Автомобіль комплектується 5-ступінчастою механічною або 4-ступінчастою автоматичною КПП. Повний привід доповнений знижувальною передачею.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

modder  

Так а де ж саме цікаве - фотка збоку?)

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація