Показали новий позашляховик SsangYong

Показали новий позашляховик SsangYong

20 травня 2022
0

Опубліковано перші зображення SsangYong Torres. Позашляховик має надійти у продаж на батьківщині, в Південній Кореї, вже з червня. Про це повідомляє пресслужба бренду.

Новий SsangYong Torres займе нішу між моделями Korando та Rexton. На модель покладають великі надії - вона має допомогти південнокорейській компанії стати на ноги після банкрутства.

Модель назвали на честь національного парку Торрес в Аргентині, який славиться складним скелястим рельєфом, численними річками та озерами. Так у SsangYong наголосили про призначення авто - позашляховик для любителів активного відпочинку.

SsangYong Torres - перший позашляховик марки в новому фірмовому стилі, названому Powered by Toughness («Рух завдяки Міцності»). В зовнішньому вигляді переважають рубані поверхні, також привертають увагу масивні бампери й захист днища.

Решітка радіатора виконана в стилі американського Jeep, хоча дизайнери стверджують, що прообразом послужили SsangYong Korando 1983 і 1996 року. Втім, Korando 80-х був ліцензійною копією Jeep CJ.

Спочатку у продаж надійдуть бензинові та дизельні версії, проте у 2023 році з'явиться й електромобіль SsangYong Torres U100. У Європі буде доступна лише електрична модифікація.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація