Показано кабріолет на базі нового Land Rover Defender

Показано кабріолет на базі нового Land Rover Defender

25 квітня 2022
0

Ательє Heritage Customs з Нідерландів розпочало роботу над першим із п'яти запланованих до випуску позашляховиків Valiance Convertible. Їх будують на основі нових Land Rover Defender 90.

Ескізи «відкритих Дефендерів Valiance Convertible на основі короткобазної модифікації Defender 90 ательє Heritage Customs показало взимку минулого року. На 2022 рік заплановано випуск п'яти позашляховиків за ціною від 138 тисяч 500 євро. Більшість виробничих слотів, за словами компанії, вже викуплено, і в місті Ентер на сході Нідерландів почалася робота над першим автомобілем.

Три версії Valiance Convertible названі на честь Лазурного Берега, Соліхалла (рідного міста Land Rover) та вулканічного Червоного пляжу на грецькому острові Санторіні. Вони всі отримають м'який дах, що опускається, і відповідне оформлення, в тому числі декоративні накладки Magic Metal з металевим напиленням і салон зі шкіри виробництва нью-йоркської Spinneybeck.

Своїм клієнтам Heritage Customs запропонує: синій позашляховик Cote d'Azur із 22-дюймовими колесами Space Cowboy, шинами-«вайтволлами» та коньячним верхом; зелений Solihull Sand (віддає данину пошани передсерійному Land Rover HUE I66 1948 року) з вінтажними дисками на 20 дюймів та піщаним дахом (можна замінити на жовто-коричневий); а також матово-червоний Kokkini Paralia з колесами Supersonic діаметром 22 дюйми та чорним/бежевим верхом.

Двигуни Valiance Convertible не вказані. Але виходячи з оголошеної ціни, можна припустити, що базою «відкритих Дефендерів» стане початкова версія D200 з дизелем 3.0 MHEV і восьмидіапазонним автоматом. Щоправда, зараз така машина коштує 108 тисяч 120 євро.

Джерело: Heritage Customs

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація