Показано нові тягачі для перевезення болідів Формули 1 Scuderia Ferrari

Показано нові тягачі для перевезення болідів Формули 1 Scuderia Ferrari

23 квітня 2023
0

На автополігоні Ferrari у Фьорано днями відбулася передача двох нових сідлових тягачів IVECO S-Way для гоночної команди Формули 1 Scuderia Ferrari Racing. Машини поставлені у заниженому виконанні для роботи з фірмовими напівпричепами-моторхоумами, у яких перевозитимуть боліди та різне обладнання на траси чемпіонату.

Тягачі зовні відрізняються спеціальною лівреєю в ексклюзивному червоному кольорі. На машині встановлені 13-літровий двигун Сursor у топовому, 570-сильному виконанні, 12-ступенева автоматична коробка Hi-Tronix, а також повністю автоматична підвіска коліс. У комплектацію увійшли передова система мультимедіа, супутникова навігація, найновіший голосовий помічник IVECO Drivel Pal та модем 4G.

Зазначимо, що IVECO вже протягом 20 років постачає свої автомобілі для Scuderia Ferrari, будучи офіційним партнером цієї гоночної команди та спонсором Ferrari Challenge Europe. На передачі нових тягачів були присутні Лука Сра, директор бізнес-підрозділу з вантажівок IVECO Group і Лаурент Мекіс, директор Scuderia Ferrari Racing.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація