Показано повнорозмірну копію Toyota Crown з картону

Показано повнорозмірну копію Toyota Crown з картону

04 грудня 2022
0

Блогер під ніком DanCreator, що створює вражаючі вироби з картону, показав свій останній витвір - картонну Toyota Crown у натуральну величину. Примітно, що автомобіль був створений за участю Toyota, яка розмістила ролик на своєму японському YouTube-каналі. Модель Crown повністю зроблена зі скріпленого за допомогою клею гофрованого картону, за винятком оптики, пластикових корпусів фар та «скла».

Процес почався з вирізування довгих смуг картону, які блогер склеїв разом для міцності конструкції. Потім до них приєдналися опори для кузова, основи сидінь, віконні рами і основу даху.

Після цього Ден оснастив Crown картонними трубками, що грають роль осей, і приступив до створення коліс. Вони є кілька склеєних між собою картонних «млинців», які ютубер не забув помітити логотипом з короною. Наступним кроком стала оптика: для її імітації DanCreator використовував лампочки та діодну стрічку.

Потім черга дійшла до кузовних панелей, складених із використанням скотчу. Коли екстер'єр був майже завершений, блогер доробив сидіння, додав центральну консоль, встановив картонне кермо та приклеїв роздруківки, що імітують екрани. Після цього Crown отримала двері та вікна, а останнім штрихом стала решітка радіатора та шильдики.

Деталізація «Корони» справді вражає: у неї є двірники і навіть картонні ремені безпеки. Поїздити на ній не вийде, хоча часто подібні копії роблять «ходовими».

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація