Покупці Chevrolet Corvette Z06 самі збиратимуть двигуни

Покупці Chevrolet Corvette Z06 самі збиратимуть двигуни

13 вересня 2022
0

Новину про те, що Chevrolet дозволить покупцям потужного Corvette Z06 збирати власні двигуни, повідомив Кай Спанде, який обіймає посаду директора складального заводу Corvette.

Як стало відомо, унікальна можливість з'явиться у всіх охочих з другого кварталу 2023 року і пропонуватиметься виключно для двигуна LT6.

Послуга «Складання власного двигуна» (BYOE) надаватиметься в «Центрі збирання продуктивності» на складальному заводі Corvette в Боулінг-Грін, штат Кентуккі. Ті, хто скористається цією послугою, самостійно зберуть двигуни під наглядом кваліфікованого майстра.

Так, клієнта буде запрошено на завод, куди також будуть доставлені всі деталі для складання двигуна. Після того, як двигун буде повністю зібраний, він вирушить на обов'язковий динамометричний стенд, а потім повернеться на завод, де буде встановлено на Z06 покупця.

Нагадаємо, модель Z06 створювалася як громадянська інтерпретація гоночного Корвета C8.R з коригуваннями, у них загальне шасі, архітектура двигуна, пропорції та деякі особливості дизайну.

Джерело: MMR

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація