Поліцейський пересів на конфіскований у наркоторгівця Chevrolet Corvette Z06

Поліцейський пересів на конфіскований у наркоторгівця Chevrolet Corvette Z06

03 липня 2022
0

Перетворити на патрульну машину можна практично будь-який автомобіль, хоч би яким екзотичним він був, особливо якщо йдеться про транспортний засіб, на який служителям правопорядку витрачатися не довелося. Як, наприклад, вчинив офіс шерифа округу Ескамбія у Флориді, який прийняв на баланс вилучений у продавця наркотиками спортивний автомобіль Chevrolet Corvette Z06 покоління C7. Машина доповнила парк службової техніки, який переважно складається з моделей місцевих марок.

 

Представляючи нову модель, шериф підкреслив, що кошти платників податків не використовувалися для покупки автомобіля - машину конфіскували у місцевих торговців наркотиками, а потім було прийнято на баланс поліції. Тим більше, що місцеве законодавство дозволяє такі процедури.

На решітці радіатора та вітровому склі, вентиляційних отворах передніх крил, бічних порогах та повітрозабірниках у задній частині кузова Corvette Z06 з'явилися стробоскопи.

 

Кузов прикрасила ліврея, в якій об'єдналися класичне поліцейське забарвлення та знакові сцени з життя округу Ескамбія. Усі доопрацювання було профінансовано з некомерційного Фонду шерифа округу Ескамбія.

Оснащений 6,2-літровим V8, який видає 650 кінських сил і 880 Нм, у поєднанні з 7-ступінчастою механічною коробкою передач спорткар збираються використовувати з профілактичною метою - для роботи з населенням і залучення на службу нових співробітників.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація