Поліція Нью-Йорку вилучила 250 квадроциклів та мотоциклів за день

Поліція Нью-Йорку вилучила 250 квадроциклів та мотоциклів за день

05 серпня 2022
0

Начальник патрульної служби Департаменту поліції міста Нью-Йорк Джеффрі Меддрі опублікував у своєму Twitter відео із більше ніж 250 конфіскованими «незаконними позашляховими мотоциклами та квадроциклами». Усі вони були вилучені у різних районах Нью-Йорка 31 липня 2022 року. Близько 150 з них були доставлені із Бронксу. Зі слів Меддрі, містяни, що спостерігали за операцією, всіляко «підбадьорювали поліцейських».

За інформацією поліції, практично всі ці транспортні засоби не зареєстровані, а деякі використовувалися для скоєння злочинів. Так, 26 червня озброєна людина на мотоциклі для бездоріжжя вистрілила у групу людей у районі Бедфорд-Стайвесант, у Брукліні. Постраждало четверо осіб, зокрема й восьмирічний хлопчик.

Цього року поліція Нью-Йорка конфіскувала майже 3000 мотоциклів, більшість без реєстрації та VIN-номерів. Власники деяких із них несли потенційну загрозу пішоходам, застрибуючи на тротуари.

Подібні поліцейські операції з боротьби з поціновувачами швидкої та гучної їзди проводять й в інших містах. Зокрема, у Йонкерсі, третьому за величиною місті штату Нью-Йорк, за останній місяць вилучили та знищили сотні мотоциклів.

На «здобич» поліцейських Нью-Йорка чекає та сама доля, якщо протягом 15 днів власники не отримають дозволи та не заберуть свої мотоцикли. Інакше їх просто «розчавлять».

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація