Поліція США розкопала Mercedes-Benz SL на задньому дворі будинку

Поліція США розкопала Mercedes-Benz SL на задньому дворі будинку

29 жовтня 2022
0

Поліція невеликого каліфорнійського містечка Атертон розслідує незвичайний випадок - на задньому дворі одного з місцевих котеджів знайдено закопаним кабріолет Mercedes-Benz 560 SL. Судячи з реєстраційного номеру, автомобіль належав колишньому власнику будинку Джонні Боктюну Лью. Згодом він переїхав до штату Вашингтон, де й помер у 2015 році.

У 1993 році Лью заявив про крадіжку автомобіля. На думку поліцейських, саме тоді родстер і був похований на галявині, де його виявили ландшафтні дизайнери. Імовірно, причиною цього стало банальне шахрайство зі страховкою. Але є й інша версія.

Після двох днів розкопок поліцейські повідомили, що криміналісти виявили в автомобілі, зокрема у багажнику, мішки із цементом. На момент оголошення жодних людських останків не знайдено, але роботи ще не закінчено. При цьому під час огляду поліцейські собаки підрозділу К-9 поводилися так, що повністю виключати ймовірність їх виявлення не варто. Зі слів начальника місцевого відділення поліції, у такий спосіб собаки можуть реагувати на кров, старі кістки та інші людські останки.

Як з'ясувалося в ході розслідування, у 1960-х колишній власник будинку Джонні Боктюну Лью був визнаний винним у вбивстві жінки. Але вирок було відхилено апеляційним судом на тій підставі, що звинувачення базувалися на чутках. 1999 року його заарештували за спробу отримати страховку за яхту, яку мали затопити найняті ним люди.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація