Поліцейські ОАЕ їздитимуть на новенькому Mercedes-AMG G 63 від Mansory

Поліцейські ОАЕ їздитимуть на новенькому Mercedes-AMG G 63 від Mansory

25 березня 2024
0

Автопарк поліції ОАЕ поповнила ще одна розкішна машина. Цього разу правоохоронці Дубаї обзавелися Mercedes-AMG G 63 у варіанті епатажного тюнінг-ательє Mansory.

Новий проект помічнику головнокомандувача з питань кримінальних розслідувань поліції Дубая генерал-майору Халілу Ібрагіму Мансурі та бригадному генералу Харібу Мохаммеду Аль Шамсі під час Всесвітнього поліцейського саміту передав особисто засновник та керівник Mansory Курош Мансорі.

Машина отримала фірмовий обвіс Mansory з карбоновим капотом з повітрозабірником, бампери, радіаторні грати, декоративні повітрозабірники на крилах, спойлер, новий кофр для запасного колеса, діодне підсвічування і нові колеса.

Зрозуміло, традиційно для поліції Дубая позашляховик знайшов характерну біло-зелену ліврею та приховані спецсигнали. Цікаво, що близькосхідні правоохоронці не стали обирати найпотужніший варіант тюнінгу Mercedes-AMG G 63 із можливих.

Mansory надала поліцейським позашляховик у варіанті P720 - цей індекс має на увазі 720-сильний 4,0-літровий бензиновий турбомотор V8, потужність якого зросла з базових 585 кінських сил за рахунок нового блоку керування двигуном та спортивного вихлопу.

Джерело: 24tv.ua
Фото: Arabian Business

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація