Поліція Франції відправила під прес два BMW за дрифт

Поліція Франції відправила під прес два BMW за дрифт

01 липня 2023
1

Поліція Франції знищила за допомогою преса два автомобілі BMW за дрифт на дорогах. Також представники відомства опублікували у соціальних мережах запис процесу знищення автомобілів.

Такий прецедент для Франції далеко не перший - там, як і в багатьох інших країнах, досить жорсткі закони щодо небезпечного керування дорогами загального користування або будь-яких інших дій, які створюють загрозу оточуючим.

Поліція знищила два автомобілі BMW 3-серії: седан у кузові E34 та купе у кузові E36. Причому власник останнього з них стверджує, що займався дріфтом у промисловій зоні, а не на дорогах загального користування. Крім того він додав, що машину пустили під прес до того, як до справи підключився адвокат.

У Франції вже давно діють дуже суворі закони щодо небезпечного водіння. За наявності обтяжуючих обставин (наприклад, алкогольного сп'яніння) водія можуть навіть позбавити прав на три роки або ув'язнити на такий же термін.

У середині травня ще радикальніші санкції щодо небезпечного водіння прийняла міська рада Піко Рівери, Лос-Анджелес. Там поліції дозволили назавжди вилучати автомобілі в учасників вуличних перегонів, а всіх глядачів у радіусі 150 метрів штрафувати на 2000 доларів.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Alann ? (@alann_abt)

Джерело: 24tv.ua
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Iliohlov  

Тільки не Е34, а Е46

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація