Поліція Каліфорнії знайшла багато мінусів електрокара Tesla

Поліція Каліфорнії знайшла багато мінусів електрокара Tesla

15 жовтня 2024
3

Каліфорнія, яка активно впроваджує електромобілі, зіткнулася з несподіваними проблемами під час використання Tesla як патрульних машин.

Незважаючи на благі наміри перейти на екологічно чистий транспорт, виявилося, що електромобілі Tesla не пристосовані для виконання завдань правоохоронних органів, пише Jalopnik.

Обмежений простір салону, особливо задніх сидінь, ускладнює перевезення затриманих. Тривалий час зарядки унеможливлює тривалі поїздки, а відсутність надійного укриття під час небезпечних ситуацій ставить під загрозу безпеку офіцерів.

Крім того, конструкція Tesla не дозволяє зручно розміщуватися офіцерам у бронежилетах і з тактичним спорядженням.

Ці проблеми підтверджують побоювання експертів про те, що перехід на електромобілі не завжди буває гладким. Незважаючи на екологічні переваги, необхідно ретельно оцінювати технічні характеристики і функціональність автомобілів для конкретних завдань, особливо в таких вимогливих галузях, як правоохоронні органи.

Джерело: NV.UA
Фото: City of South Pasadena

Обговорення новини

No Mercy  

Тривалі зарядки? Та мабуть поліцейські з Каліфорнії не в курсі, що зараз електромобілі заряджаються за 5 секунд і запас ходу на 2000 км. Чи не так?

-11ВІДПОВІСТИ  
mavrx5  

No Mercy, Петросян це ти?

+2ВІДПОВІСТИ  
VОG  

mavrx5, це місцевий клоун, у якого фляга свистить від електричок.

+4ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація