Поліція знайшла Lamborghini у чоловіка, який 5 років отримував виплати з безробіття

Поліція знайшла Lamborghini у чоловіка, який 5 років отримував виплати з безробіття

01 вересня 2024
0

Правоохоронці вилучили майно загальною оціненою вартістю в понад 500 000 доларів у 39-річного чоловіка, який протягом 5 років отримував спеціальну виплату для безробітних в Австралії. У нього знайшли Lamborghini Huracan, мотоцикл Harley-Davidson та годинники Rolex.

Повідомляється, що їх власник у 2019 році добився оформлення спеціальної допомоги від держави, яку видають безробітним. Комісія з питань злочинів NSW відкрила розслідування проти нього й у травні й в результаті однієї з перевірок вона виявила розкішне майно невідомого походження.

Повідомляється, що мотоцикл Harley-Davidson, що належав був пофарбований у той самий відтінок синього, що й Lamborghini, відомий як Blu Cepheus. На додаток до цього, у підозрюваного вилучили пару розкішних годинників Rolex.

Особисті дані шахрая не розкриваються, допоки не буде завершено розслідування. Поліція звинуватила 39-річного чоловіка в нечесному володінні Huracan, Harley-Davidson V-Rod і коштовностями, адже правоохоронці вважають, що він здобув незрозумілі статки завдяки діяльності в організованих злочинних мережах.

Підозрюваний отримав вимогу з'явитися в місцевому суді Парраматти 4 жовтня. Незрозуміло, як він міг більше ніж п'ять років отримувати допомогу з безробіття і скільки грошей він отримав таким чином.

Джерело: 24tv.ua
Фото: NSW Police

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація