Понад чотири тисячі водіїв замовили унікальні номерні знаки через «Електронний кабінет водія»

Понад чотири тисячі водіїв замовили унікальні номерні знаки через «Електронний кабінет водія»

14 червня 2023
0

Онлайн-послугою сервісних центрів МВС у Електронному кабінеті водія успішно скористались уже 4 027 автовласників. Кожен із замовлених номерних знаків є унікальним і не повторюється.

23 березня ми відновили послугу замовлення індивідуальних номерних знаків і з того часу до 12 червня уже було замовлено 4 274 макетів. З них офлайн у сервісних центрах МВС лише 247 замовлень, а всі інші - онлайн.

Щотижня замовляється приблизно 250-300 нових унікальних комбінацій букв та цифр, які є додатками до номерних знаків державної реєстрації.

Коли замовлення відбувається офлайн у сервісному центрі МВС, то отримати готову спецпродукцію можна лише самостійно у Головному сервісному центрі МВС у Києві.

Тому автовласники частіше обирають замовити індивідуальний номерний знак онлайн, бо при замовленні таким чином є можливість отримати його двома способами:

  • самовивіз;
  • доставкою на відділення «Нової Пошти».

При замовленні онлайн логістичні послуги надає ДП «ІНФОТЕХ», яка обслуговує Електронний кабінет водія, і вони включають в себе пакування і оформлення номерних знаків як посилки. Доставка потім відбувається «Новою Поштою» по всій території України, де працюють відділення. Звертаємо увагу, що вартість доставки поштовим сервісом не входить у вартість логістичних операцій ДП «ІНФОТЕХ» і сплачується окремо - залежно від тарифікації «Нової Пошти».

Вартість послуги виготовлення індивідуальних номерних знаків:

  • 300 грн - три символи (мінімальне замовлення);
  • 90 грн - кожний наступний (до восьми символів);
  • 466,44 грн - вартість спецпродукції (номерних знаків для авто);
  • 266,58 грн - вартість спецпродукції (номерних знаків для мотоцикла).
Джерело: МВС України

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація