Популярний пікап Toyota отримав оригінальний ретро-варіант

Популярний пікап Toyota отримав оригінальний ретро-варіант

19 січня 2023
0

У Toyota Hilux з'явилася дуже нестандартна версія. Популярний пікап переробили на кшталт 70-х. Про це повідомляє сайт Carscoops. Тюнінг Toyota Hilux у ретро-стилі виконало японське ательє Axell Auto. Автомобіль переробили в дусі класичних Toyota Land Cruiser 60 та 70.

Пікап Toyota Hilux отримав широку решітку радіатора, прямокутні фари «в два поверхи» (але з сучасними діодними лампами) та хромовані металеві бампери. Крім того, замінено капот та встановлено розширені крила.

На вибір запропоновано три варіанти тюнінгу. У стандартній версії обмежуються лише зовнішніми змінами. Toyota Hilux HighLift підготовлений до бездоріжжя - йому збільшили кліренс та додали позашляхову гуму. Оснащення поповнив намет у кузові.

Найбільш незвичайним є пікап Toyota Hilux Lowdown. Він занижений подібно до спортивних авто і отримав низькопрофільні шини Yokohama Advan Sport. Кузов отримав пластикову кришку.

Слід зазначити, що подібний ретро-тюнінг має попит у Японії. Моду задала компанія Mitsuoka - особливо успішною стала її модель Buddy на базі Toyota RAV4. Також подібним чином тюнінгували Toyota Land Cruiser і навіть мінівен Hiace.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація