Популярний бюджетник Chevrolet Aveo повернувся на ринок

Популярний бюджетник Chevrolet Aveo повернувся на ринок

04 червня 2023
0

Через три роки після завершення виробництва моделі третього покоління Chevrolet Aveo знову на ринку. Світова прем'єра хетчбека та седана відбулася минулої зими. Цікаво, що Aveo четвертого покоління розроблено спільно з китайським партнером GM - SAIC Motor Corpotation.

Першим на ринок вийшов хетчбек. Базовий цінник моделі - 16 500 доларів. Як повідомляється на сайті GM, продажі моделі стартували в Мексиці, де налагоджено виробництво моделі. Седан приєднається до нього найближчими місяцями й буде трохи дешевшим - від 16 000 доларів.

Зі зміною поколінь хетчбек Aveo перетворився зовні. Широкі грати радіатора візуально поєднані з великими фарами. У дизайні побільшало граней. У седана в задніх стійках з'явилися додаткові віконця, а на кришці багажника - хромована плашка.

Габаритна довжина хетчбека - 4170 мм, седана - 4490 мм. Інші габарити збігаються: ширина - 1695 мм, висота - 1490 мм, відстань між осями - 2550 мм. Багажне відділення хетчбека розраховане на 304 літри вантажу, седана - на 475 літрів.

Салони автомобілів ідентичні: триспицеве кермо з усіченим ободом, 8,0-дюмовий тачскрин, 6 подушок безпеки та кондиціонер. Топова версія укомплектована клімат-контролем, USB-портом та двоколірними литими колісними дисками діаметром 15 дюймів. Також у всіх модифікаціях заявлені дискові гальма, ABS, пактронік та камера заднього виду. Ні цифровою панеллю приладів, ні світлодіодною оптикою новий Chevrolet Aveo не порадує.

Двигун один на двох - 1,5-літровий чотирициліндровий бензиновий «атмосферник» потужністю 98 к.с. Максимальний крутний момент - 142 Нм. У базових версіях агрегат поєднується з шестиступінчастою «механікою», у топових - з варіатором. Привід - безальтернативний передній.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація