Попит на електричні Fiat 500 різко зріс у Британії

Попит на електричні Fiat 500 різко зріс у Британії

12 липня 2023
0

Компанія Fiat у червні на британському ринку запровадила цифровий грант у розмірі 3500 євро, або 3000 фунтів стерлінгів для тих, хто купує електричний хетчбек, або кабріолет моделі 500. Завдяки цьому попит на машину зріс у рази.

При цьому автовиробник не називає власну статистику продажів за останні місяці. E-Grant від Fiat - це фактично знижка для тих, хто купує електричний хетчбек або кабріолет. Його мета - стимулювати попит на електромобілі фірми на ринку.

Електронний грант був запущений на честь річниці, як уряд скасував будь-які стимули для покупців електромобілів у країні. Під час свого піку державна підтримка становила 5000 фунтів стерлінгів на транспортний засіб.

У Fiat також додали, що за їх оцінками попит на електромобілі у Британії та більшості країн Європи впали на 65% у порівнянні з минулим роком, причому у окремих сегментах на електромобілі наразі приходиться лише 9% продажів. Fiat не встановив крайнього терміну роботи свого віртуального гранту. Повідомляється, що спеціальна знижка буде діяти як мінімум до кінця календарного року.

Окрім того, стало відомо, що E-Grant не може застосовуватися до «зарядженого» Abarth 500e, адже італійський автовиробник має намір розділяти ці два бренди. На думку менеджменту, якщо клієнт бажає купити спортивну версію, то він може заплатити повну суму, що вказана на ціннику.

Джерело: Autogeek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація