Porsche 911 на честь болідів «Формули-1» привезуть у Гудвуд

Porsche 911 на честь болідів «Формули-1» привезуть у Гудвуд

08 червня 2024
0

На «Фестивалі швидкості» у британському Гудвуді компанія Lanzante представить свою нову роботу - Porsche 911 Turbo у виконанні TAG Championship.

TAG Championship від Lanzante є вражаючим прикладом сучасного рестомоду на базі культового Porsche. Компанія планує виготовити лише три екземпляри цієї моделі, кожен з яких відданий перемогам знаменитої гоночної команди McLaren у чемпіонатах «Формули-1» в сезонах 1984-1986 років.

Кожен з автомобілів отримає турбований двигун потужністю 625 к.с., здатний обертатися до рекордних 10250 об/хв. Ця потужність передається на задні колеса за допомогою спеціально доробленої 6-ступінчастої механічної коробки передач, що дозволяє автомобілю розганятися до 322 км/год.

Для зменшення ваги більшість кузовних панелей, включаючи двері, капот, багажник, бампера і крила, виготовлені з вуглепластику. Крім того, використано карбон для виготовлення спортивних крісел Recaro і гальмівної системи. Завдяки цьому вага машини становить всього 920 кг, незважаючи на наявність каркаса безпеки та полегшеної версії системи кондиціонування повітря.

Автомобілі також будуть мати характерну червоно-білу ліврею, яка відповідає стилю болідів McLaren 1980-х років. Ціни

на ці ексклюзивні моделі поки що не оприлюднені, але очікується, що вони будуть не менше 1,5 мільйона фунтів.

Джерело: Авто Центр
Фото: Motor Authority

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація