Porsche очолила рейтинг найненадійніших автомобілів

Porsche очолила рейтинг найненадійніших автомобілів

14 грудня 2022
0

Porsche несподівано очолив рейтинг найненадійніших автомобілів. Британська компнія Warrantywise, яка надає послуги розширеної гарантії, склала власний список брендів, яким найчастіше потрібний позаплановий ремонт. Лідером з великим відривом став Porsche, до десятки увійшли дев'ять європейських брендів - Land Rover, Jaguar, Alfa Romeo, Audi, BMW, Mercedes-Benz, Vauxhall та Volvo. Найгіршою серед азійських компаній стала Mitsubishi.

Рейтинг брендів фахівці Warrantywise складали, керуючись власною бальною системою. Однак для наочності є ще одна шкала - максимальної вартості позапланового ремонту за розширеною гарантією за 2021 та 2022 роки. Тут у лідерах Land Rover і Mercedes-Benz, яким потрібно одноразове втручання на більш ніж 23 тисячі фунтів стерлінгів.

Автомобілі Audi, BMW і Jaguar також може бути витратно ремонтувати, адже після найбільших поломок Warrantywise довелося розщедритися на 17-20 тисяч фунтів стерлінгів. На гарантійний ремонт Porsche не довелося витрачати більше 11 тисяч фунтів, а регулярні поломки Alfa Romeo компенсуються тим, що навіть найдорожчий сервіс виявиться не дорожчим за сім тисяч фунтів стерлінгів.

Найменше докучають Warrantywise азійські бренди: власники корейських та японських автомобілів найменше користуються розширеною гарантією, а рахунки за ремонт набагато нижчі, ніж для власників європейського преміуму.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація