Porsche представила лімітовану версію електромобіля Taycan

Porsche представила лімітовану версію електромобіля Taycan

26 серпня 2024
0

Компанія Porsche представила ексклюзивну версію електричного седана Taycan Turbo K-Edition, щоб відсвяткувати своє 10-річчя в Південній Кореї. Обмежена серія вирізняється унікальними елементами екстер'єру та інтер'єру, натхненними корейською культурою.

«Концепція Taycan Turbo K-Edition полягає в тому, щоб відобразити тісний зв'язок між ДНК Porsche і корейським суспільством і культурою», - пояснив генеральний директор Porsche Korea Хольгер Геррманн.

Одна з перших речей, яку ви помітите, це новий логотип на передній панелі, заснований на історичному корейському королівському штампуванні. Всередині символу корейськими ієрогліфами написано назву моделі - «Taycan».

Дизайнери Porsche також використали в новому логотипі іподром. Команда художників вручну намалювала логотип на порту зарядки. Його також можна знайти на підголівниках сидінь і шкіряному тримачі для ключів.

Обмежена серія Porsche Taycan K-Edition доступна виключно в Південній Кореї. Вона базується на оновленому електромобілі Porsche Taycan Turbo, та має силову установку потужністю 871 к.с., що дозволяє машині розганятися від 0 до 100 км/год за 2,7 секунди.

Покупці зможуть вибрати один із п'яти кольорів кузова: Ruby Red, Oak Green, Ipanema Blue, Macadamia та Alex Grey.

Джерело: Autogeek
Фото: Porsche

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація