Porsche Taycan перетворили на культовий Pontiac Берта Рейнольдса

18 червня 2022
0

Кінотрилогія «Поліцейський і бандит» розпочалася у 1977 році та швидко стала культовою. Комедійні бойовики з Бертом Рейнольдсом, який зіграв головну роль, водія Бандита, користуються популярністю навіть через півстоліття, а спорткар Pontiac Firebird Trans Am, який зіграв у фільмі, в чорно-золотій лівреї став одним з найвідоміших автомобілів в історії кінематографа. Один із власників Porsche вирішив віддати шану американському автомобілю.

На популярному інтернет-майданчику reddit у гілці shitty_car_mods, де, як можна здогадатися з назви, користувачі викладають зразки сумнівних на їхню думку доробок автомобілів, з'явився незвичайний електрокар Porsche Taycan Turbo S.

Невідомо, чи зробив ці доробки власник електромобіля сам або замовив такий тюнінг заводським фахівцям, але Taycan пофарбований у чорний колір із золотими акцентами.

Електричний Porsche не просто виконаний у стилістиці культової лівреї John Player Special з Формули-1, а є копією машини Бандита - тут і золотисті колеса, і золотисті вставки під фарами і, звичайно, золотистий фенікс на капоті.

Про технічні доробки не повідомляється, тому «бандитський» Porsche Taycan Turbo S швидше за все зберіг стандартну двомоторну силову установку на 761 кінську силу і 1050 Нм, а також повний привід.

Джерело: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація