Порушників ПДР каратимуть по всій суворості

Порушників ПДР каратимуть по всій суворості

23 квітня 2022
3

Поліція здійснюватиме підвищений контроль за дотриманням правил дорожнього руху.

Про це в ефірі національного телемарафону сказав перший заступник начальника департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

«Ми повертаємося до контролю за дотриманням правил дорожнього руху, і навіть до підвищеного контролю. Відзначаються ДТП з потерпілими і загиблими, які пов’язані з нехтуванням ПДР. Багато хто під час режиму воєнного стану чомусь вирішив, що правила дорожнього руху не діють і їздять як заманеться. Ми притягатимемо до відповідальності і проявляти жорстку позицію. Навіть у звичайний час, а не у військовий таких порушень собі не дозволяли», - наголосив Білошицький.

За його словами, до підвищеного контролю за дотриманням правил дорожнього руху поліцію змушують випадки нехтування водіями ПДР.

Він спростував інформацію про те, що в умовах воєнного стану не працюють камери контролю швидкості.

«Камери контролю швидкості працюють і хочу нагадати, що час винесення постанови може бути до 60 діб. Тому деякі правопорушення можуть бути опрацьовані пізніше», - зазначив представник патрульної поліції.

Обговорення новини

demyanua  

Ага. А оплатить штраф никак нельзя. Говорят что на почту, на место временного проживания, прийдёт письмо, которое и в мирное то время никогда не приходило. В результате втихоря суд и потом блокировка карточек.

+1ВІДПОВІСТИ  
vitaliy_r2  

demyanua, его не только оплатить нельзя, его и оформить нельзя поскольку реестры заблокированы. А процедура оформелия штрафа имеет конечные сроки и нельзя в угоду Белошицкому нарушать их.

ВІДПОВІСТИ  
vitaliy_r2  

Опять Билошицкий порет чушь. Реестры не работают, какие в *** протоколы?

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація