Постраждалий від повені електрокар Rivian завівся і поїхав

Постраждалий від повені електрокар Rivian завівся і поїхав

03 жовтня 2024
0

Електричний пікап Rivian R1T продемонстрував завидну живучість під час повені. Авто було повністю затоплене, проте не вийшло із ладу і здатне їздити. Про це розповідає сайт InsideEVs.

Цей електромобіль Rivian R1T постраждав від урагану «Хелен» у штаті Північна Кароліна. Власник пікапа розповів, що припаркував його на березі річки, яка вийшла з берегів.

Річка вийшла із берегів і потік води підхопив Rivian R1T та протягнув його на відстань приблизно 100 метрів. Електрокар був майже повністю затоплений, а на його кузові залишився товстий шар бруду та мулу.

Попри це пікап Rivian R1T не вийшов із ладу. Він заводиться, їздить і навіть без проблем заряджається на потужних станціях постійного струму. Авто-потопельник потребує мийки, хімчистки та обслуговування, але загалом пережило повінь.

Представники Rivian повідомили журналістам InsideEVs, що електропікап добре захищений від вологи. Його врятувало те, що батарея герметична, а всі дроти мають якісну ізоляцію.

RIVIAN parked across the steeet from U-Haul in Asheville on Swannanoa river road! Was it totaled? How did the mud get in it? Where did he find it after the storm? Watch and see! Hey RIVIAN bravo this is an awesome truck and I’m going to buy one! I show the place where the vehicle was found and how unbelievable this is but amazing! Wow!! All photos and videos are property of Joshua Vincent Sauer. Any unauthorized use is strictly prohibited. #Rivian #rivianr1t #rivianofficial #rivianautomotive #fyp #ashevillenc #swannanoa #flood #HurricaneHelene

Опубліковано Joshua Vincent Sauer Вівторок, 1 жовтня 2024?р.
Джерело: Фокус
Фото: Joshua Vincent Sauer

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація